Kau Yang Tak Mengerti
this site the web

Negara dalam Bahaya !!! selagi Pak Pandir Najib jadi PM

Najib ni betul-betul Pak Pandir dan selayaknya gelaran Pak Pandir diberikan kepada dia. Tak abis-abis buat hal mengkhianati negara, semalam tanah KTMB yang menjadi milik Keretapi Tanah Melayu sejak 1885 (125 tahun sekarang) pula bertukar milik kepada Singapura. BODOH BANGANG CELAKA SUNGGUH KETURUNAN RAZAK, BACUL, DAYUS... INILAH PEMIMPIN KEBANGGAAN PENYOKONG TEGAR UMNO-APCO.

Esok tah apa lagi pula yang dijual, digadai dan dicabuli Pak Pandir Najib. Lagi lama dibiarkan, makin nazaklah kedaulatan negara Malaysia di tangan Pak Pandir Najib dengan bini dia, Mak Andeh Rosmah. Dengan ini sebagai rakyat Malaysia yang masih cintakan negara menisytiharkan...


0 komen:

Related Posts with Thumbnails
 

Pasai Blog Ini

MERDEKA bukan pada mata, juga pada minda, rakyat boleh bersuara atau mempunyai pandangan sendiri. Negara kita mengamalkan sistem demokrasi, oleh itu sistem kerajaan terdiri daripada dua golongan iaitu pemerintah dan juga pembangkang. Pembangkang adalah sebahagian daripada sistem kerajaan berdemokrasi, bukan pengkhianat negara! Hanya mereka yang bodoh yang tak memahami erti demokrasi, takkan dapat memahaminya. Peranan pembangkang adalah mengimbangi sesebuah kerajaan, supaya pemerintah yang memerintah tidak menggunakan kuasa sewenangnya. Sesebuah kerajaan bukanlah seperti kelab bola, maka kita sebagai rakyat Malaysia harus lebih bertanggung jawab kepada negara dan bukan parti politik yang dipuja. Angguk punya angguk menyembah pemimpin, menyembah ketua, menyembah raja,... penyakit negara membarah dan makin parah. Adakah kita mahu sejarah hitam tanah melayu (suatu BALA, bencana, musibah) berulang? Ini janji Allah swt. kepada mereka yang mengkhianati amanah-Nya.

Lain-lain