Kau Yang Tak Mengerti
this site the web

PAS FOR ALL = ISRAEL FOR ALL? Bengapnya UMNO !!!!

Makin lama UMNO dah makin menjadi Yahudi, pemikiran dia pun dah macam orang Yahudi. Virus Yahudi dah menyerang minda dan saraf UMNO? Kesian. Oooo patutlah dahulu, satu ketika dahulu semasa zaman chet det sibuk lobi Yahudi, si laknatullah astora jabat menulis pada satu artikel di utusan malaysia bahawa "islam adalah adik kepada yahudi, yang mengenang budi".

Untuk mengalih tumpuan tentang APCO no, dan tentang Yahudi dalam kerajaan Malaysia BN, mereka samakan PAS for All dengan Israel for All. Umat Islam janganlah melatah dengan gelagat anak didik Yahudi ini. Biarlah mereka nak kata apa, yang pasti PAS adalah sebuah parti yang ditubuhkan untuk menjaga kepentingan umat Islam dan menjaga keselamatan Islam itu sendiri dalam sistem kerajaaan sekularasi di Malaysia.

Islam diturunkan bukan untuk satu bangsa, bukan hakmilik bangsa Melayu tetapi tidak kira apa bangsa sekalipun daripada umat manusia ataupun jin dan Islam membawa rahmat ke seluruh alam. Pendek kata "Islam for All" adalah Islam untuk semua. Begitu juga perjuangan Islam PAS bukan untuk bangsa Melayu sahaja tetapi untuk semua umat Islam serta menjamin kesejahteraan sesama manusia tidak kira agama. "Islam for All", so "PAS for All". UMNGOK ADA APA2 MASALAH DENGAN PERKARA INI ????

Patutlah umno bengap, bongok, bahalol.... dewa pujaan mereka tok najib tu super bodoh. Sekali jumpa obama terus lembik lutut dan terus berlutut pada Yahudi. Ikut resmi bangsat, sebelum merdeka jadi bangsat, perjanjian kemeredekaan dengan cara bangsat, lepas merdeka jadi bangsat jual negara, memang bangsat nasional, pengkhinat kepada negara dan seluruh umat islam seluruh dunia !!!

Firman Allah swt:
وَلَن تَرْضَى عَنكَ الْيَهُودُ وَلاَ النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءهُم بَعْدَ الَّذِي جَاءكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللّهِ مِن وَلِيٍّ وَلاَ نَصِيرٍ
"Orang-orang Yahudi dan Nasrani tidak akan senang kepada kamu hingga kamu mengikuti agama mereka. Katakanlah: "Sesungguhnya petunjuk Allah itulah petunjuk (yang benar)". Dan sesungguhnya jika kamu mengikuti kemauan mereka setelah pengetahuan datang kepadamu, maka Allah tidak lagi menjadi pelindung dan penolong bagimu." Al-Baqaroh - 120.
Ayuh!!! Selamatkan Malaysia daripada ajen yahudi malaysia iaitu UMNO dan yang sepertinya.

0 komen:

Related Posts with Thumbnails
 

Pasai Blog Ini

MERDEKA bukan pada mata, juga pada minda, rakyat boleh bersuara atau mempunyai pandangan sendiri. Negara kita mengamalkan sistem demokrasi, oleh itu sistem kerajaan terdiri daripada dua golongan iaitu pemerintah dan juga pembangkang. Pembangkang adalah sebahagian daripada sistem kerajaan berdemokrasi, bukan pengkhianat negara! Hanya mereka yang bodoh yang tak memahami erti demokrasi, takkan dapat memahaminya. Peranan pembangkang adalah mengimbangi sesebuah kerajaan, supaya pemerintah yang memerintah tidak menggunakan kuasa sewenangnya. Sesebuah kerajaan bukanlah seperti kelab bola, maka kita sebagai rakyat Malaysia harus lebih bertanggung jawab kepada negara dan bukan parti politik yang dipuja. Angguk punya angguk menyembah pemimpin, menyembah ketua, menyembah raja,... penyakit negara membarah dan makin parah. Adakah kita mahu sejarah hitam tanah melayu (suatu BALA, bencana, musibah) berulang? Ini janji Allah swt. kepada mereka yang mengkhianati amanah-Nya.

Lain-lain